Δευτέρα 8 Απριλίου 2013




amandines


Les amandines ή αμυγδαλοκεκάκια, με άρωμα λεμόνι, φυσική βανίλια σκόνη και μπόλικο αμύγδαλο!Γιατί αυτό που τα κάνει τόσο ξεχωριστά είναι ότι αντί για αλεύρι, η ζύμη τους αποτελείται από σκόνη καβουρντισμένης αμυγδαλόψιχας! Ένα υγρό κέικ για τους λάτρεις του αμύγδαλου. Φτιαγμένο με τα πιο αγνά υλικά, μπορεί κάλλιστα να συνοδευτεί με ένα δροσερό παγωτό βανίλια ή με κλασικό καϊμάκι για τους πιο παραδοσιακούς. Κάθε μπουκιά και συχώριο...!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου